NORSKE SPILLERE PÅ FIFA 18!! 💥 HELT NYE GAME FACE PÅ NORDMENN!! – FIFA Social

GAME FACES PÅ NORDMENN! 🇳🇴 Idag ser vi nærmere på hvem spillere som har fått en oppgradering på sitt utessende, og hvem som fremdeles ser ut som en potet i trynet 🔥 Hvordan ser Martin Ødegaard, Joshua King og resten av landslaget ut?💥 Det er mange oppgraderinger her, hvem er din favoritt? 💯

► Følg meg på Instagram for å få daglige bilder og oppdateringer om kanalen og alt som foregår rundt den! Eksklusive nyheter og informasjon blir lagt ut jevnlig:
https://instagram.com/randulle/

► Vil du slå av en prat med meg? Følg meg på Twitter og tweet meg noe du lurer på eller ønsker og si! Tweetes fritt om alt mellom himmel og jord, også veldig mye om kanalen:

► Husk å abonnere folkens! Dette er heeeelt gratis, veeeeeldig lett, og ekstreeeeemt bra for både meg og deg! Du får oppdateringer om videoer og jeg når ut til flere av dere! Legg også gjerne igjen en like og kommentar hvis du synes det du så var underholdende! #Legender

Kontakt for kommersielle oppdrag/sponsing/samarbeid:
sanderdale@outlook.com

source

(Visited 21 times, 1 visits today)

You might be interested in

%d bloggers like this: